Artistique Orchid

Orchid Natural Haircare is nieuw, puur vegan en exclusief voorzien van extract van de orchidee. De hoog sensitieve bloem die alleen bloeit onder de meest ideale omstandigheden. Orchid combineert een nieuwe, wetenschappelijke geteste formule voor thuis met een persoonlijke behandeling in de salon.

Het resultaat: meetbaar en aantoonbaar sterk haar. Met volop veerkracht en glans. Want alleen onder de allerbeste condities wordt haar weer de perfecte versie van zichzelf. Artistique heeft hiermee de meest revolutionaire en prachtige lijn ontwikkeld die niet alleen verzorgt, maar daadwerkelijk problemen oplost.

Artistique YS style

Youstyle stylingproducten geven jou alles wat je nodig hebt om mooi verzorgd haar te stylen, de meest waanzinnige looks te creëren en iedere haarwens in vervulling te laten gaan. Om het haar de perfecte vorm te geven, heb je de juiste stylingproducten nodig. Ze moeten makkelijk in gebruik zijn en je creativiteit vergroten. Alle YS- producten zijn vegan en bevatten het unieke Artistique Seaweed Complex. Dit complex zorgt voor een hydraterende, revitaliserende en reparerende werking en helpt de vochtbalans van het haar te herstellen.

Artistique Male & Co

De herenlijn van Artistique heeft een groot aanbod aan producten. Deze serie is speciaal ontwikkeld voor mannen. Het biedt onder andere shampoo, gel en wax aan voor de gezondheid van het haar en de hoofdhuid. Ook olie en balm voor de baard is bij ons verkrijgbaar.

Artistique Beach blonde

In de beach blonde lijn hebben wij shampoos, conditioners en sprays voor de kleur van je haar.  Deze producten zijn ervoor bedoelt om je kleuring thuis goed bij te kunnen houden, zodat het de kleur beter onderhoud. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren Silver, Ash, Sand en Pearl.

Artistique Artiplex voor beschadigd haar

Deze hooggeconcentreerde formule verrijkt met plantaardig gehydroliseerde proteïnen stelt het Artiplex Protection & Healing System in staat om ernstig beschadigd haar te herstellen en te versterken, of extra beschadigingen tijdens het kleurproces te voorkomen. Het haar wordt weer gezond, glanzend, krachtig en soepel en behoudt zijn elasticiteit. Ook wordt de conditie van het haar weer opgebouwd.