Redken: Nature + Science

100% Vegan! Dat is de nieuwe Redken ‘Nature + Science’ haarverzorgingslijn. De kracht van de natuur én Redken’s jarenlange kennis zijn nu gecombineerd en zijn verkrijgbaar in shampoo’s en conditioners van de favoriete lijnen ‘All Soft’, ‘Extreme’ en ‘Color Extend’.

In de producten zijn hoogwaardige natuurlijke ingrediënten gebruikt die uitmuntende resultaten en een schoon gevoel leveren. Met deze innovatieve lijn biedt Redken effectieve producten die vrij zijn van sulfaten, parabenen en siliconen. Ook aan de verpakkingen is gedacht, deze wordt gemaakt van gerecycled materiaal.

Redken Haircare

Redken is een ontzettend populair merk in de haarverzorgingswereld. Dit merk is opgericht in 1960 door de Amerikaanse actrice Paula Kent en haar kapper Jheri Redding. De combinatie van de achternamen zorgde voor de naam Redken! Deze verzorgingslijn van Redken biedt voor ieder haar een product aan. Met ph gebalanceerde formules met een krachtige concentratie van ingrediënten. De verpakking bestaat voor 93% uit gerecycled plastic.

Redken Styling

Redken Styling heeft verschillende producten in het assortiment voor vrouwen en mannen. Gel, wax, crème en sprays kunnen uw haar de look geven die u graag wil. Naast de gewenste look geeft Redken Styling uw haar ook de verzorging die het nodig heeft. Dubbel effect uit hetzelfde potje!